terug terug - nieuwsarchief naar archief

Doemee-avond op 2 juni

24 mei 2016

Wil je meedoen met het verder brengen van de plannen voor de 9 hectare in de Eendragtspolder of betrokken worden bij het beheer? Ben je nieuwsgierig hoe het staat met de plannen? Kom naar de Doemee-avond op 2 juni.

Pluktuin - kopie.pngDe betrokken bewoners en belangengroepen en het Recreatieschap Rottemeren willen graag meer mensen betrekken bij de plannen, de realisatie en het beheer van het nieuwe recreatiegebied. Daarom is er op 2 juni van 20 to 22 uur een Doemee-avond bij de roeiaccommodatie, Nely Gambonplein 1 in Zevenhuizen. Vanaf 19.30 kun je inlopen en is er gelegenheid om het ontstaansproces van het schetsontwerp te bekijken.

Pitchen
Bewoners presenteren de plannen voor onder meer de natuurakkers en pluktuin, kruiden- en educatietuin, de speelpolder, de boomgaard, de ijsbaan en de beweegpolder. In marktkramen steek je daarna je licht op over twee van de zes thema's. Tijdens de avond kun je aangeven of je bij de verdere uitwerking van de plannen, bij de realisatie of het beheer betrokken wilt worden.

Beheer en parkeren
Daarnaast is er ook informatie te krijgen over het beheer van de 9 hectare en over de parkeervoorziening op de 9 hectare. 

Aanmelden noodzakelijk
Voor de Doemee-avond is aanmelden noodzakelijk. Dit kan bij Hilda Jeninga van het Recreatieschap Rottemeren, h.jeninga@pzh.nl. 

Je bent van harte welkom!

 poster Doemeavond_page_001.jpg